Udendørslamper

Udendørslamper, belysning til huset
Det er altid en rigtig god ide at have udendørslamper, så man kan se hvor man træder henne, så det byder gæsterne velkomne, og så gæster kan se hvor ringeklokken er, når der er helt mørkt. Derudover er det rigtig hyggeligt med udendørslamper, og det kan desuden også hjælpe med til at holde tyvene væk, da en oplyst have gør det svært for tyven, at gøre sig ubemærket. Det ville også være godt at få en udendørslampe ved husnummeret, så bla. Postbuddet kan se nummeret på huset. Det er en god ide at tænke over, hvordan lamperne skal se ud, da de jo skal passe til husets stil.
I stedet for at lade lyset være tændt hele tiden, kunne det være en god ide til udendørslamper, at sætte nogle slags følere på, for at spare på strømmen. For eksempel kan man sætte lysfølere på, sådan så lamperne registrerer, når det bliver mørkt, og derved tænder af sig selv. Man kan også have nogle bevægelsesfølere på, der reagerer på varme eller bevægelser, som så tænder af sig selv, når der kommer nogen hen til huset. Der findes også nogle tidsindstillede følere, som tænder når klokken når en bestemt tid på dagen.

Udendørslamper væg
Udendørslamper til væggen, er en god måde at lyse indgangen til huset op på. Der kan man både få nogle lamper uden så meget skærm på, og man kan få nogle lamper der gør, at lyset lyser nedad mod fliserne. De er også gode til at lyse eventuelle trapper op som er ved døren. Med udendørs væglamper er det især vigtigt, at afstanden mellem lamperne er den samme, da man ellers tydeligt bemærker det på væggen.

Udendørslamper galvaniseret
Galvaniserede udendørslamper er en rigtig god ide at købe. Da der er en bestemt syre i regnen, får det udendørslamper til at ruste efter noget tid. I forhold til mange andre slags udendørslamper, ruster galvaniserede udendørslamper ikke. Disse lamper er overtrukket med zink, som gerne skulle forhindre lamperne i at ruste.

Havebelysning
Havebelysning er til for at lave hygge om aftenen. Der er mange måder at lave hyggelig belysning på, men den ene kunne for eksempel være, at sætte en lampe op i et træ. På denne måde bliver der kastet lys og skygge ned fra træet af, hvilket er super flot. Man kan også sætte nogle små lys i græsset eller i noget grus, som også ville give noget flot at se på. Som havebelysning kan man også få nogle små lys i jorden til at oplyse eventuelle havegange eller trapper. Dette ville også gøre det nemmere at færdes i haven om aftenen.