Trådløs gsm alarm

Nem og effektiv alarm med trådløs GSM alarm

Det har aldrig været nemmere at sikre sit hus og sine værdier. Med den trådløse GSM alarm kan du få en effektiv sikring af dit hjem eller din virksomhed. Med en sådan alarm sikrer du dig mod indbrud på den bedst mulige måde. En trådløs GSM alarm er i høj grad med til at sikre ro og tryghed i dagligdagen, så du og din familie ikke behøver at være urolige og bange for ubudne gæster. Næsten hver tredje dansker har oplevet indbrud eller et forsøg på indbrud, hvilket forståeligt nok har forårsaget en del utryghed. Flere og flere danskere får derfor monteret en alarm, og det er der ikke noget at sige til, da undersøgelser viser, at der er tre gange større risiko for at få indbrud, hvis boligen ikke har et alarmsystem installeret. Et åbenlyst valg af alarmsystemer er en trådløs GSM alarm, som både er let at montere og betjene samtidig med, at den er særdeles effektiv.

Opsætning og montering af trådløs GSM alarm

Installationen og monteringen af en trådløs GSM alarm er nem, og noget som de fleste helt selv kan klare uden hjælp fra professionelle teknikere. Der skal ikke trækkes kabler eller noget i den stil, og derfor har monteringen af et alarmsystem aldrig været nemmere.

Betjening og brug af trådløs GSM alarm

I det daglige brug af alarmen, er du så heldig, at du ikke behøver at have en fastnetforbindelse. En trådløs GSM alarm kører trådløst via internetforbindelse eller mobilnetværket. Det er gode muligheder for at vælge nogle forskellige kontaktpersoner, som ligesom dig selv, kan modtage alarmbeskeder og statusbeskeder. Dette kan være en fordel, hvis du er på ferie i udlandet eller langt væk hjemmefra. Din trådløse GSM alarm fungerer ved, at du aktiveret alarmen når du tager hjemmefra. Når du kommer hjem igen, deaktiverer du den så. Det er naturligvis også muligt at aktivere alarmen selvom man er hjemme, hvilket især vil være aktuelt om natten. Her kan man for eksempel vælge kun at aktivere følere på vinduer og døre, og ikke bevægelsessensorerne. Dette er muligt, da det selvfølgelig kan være til stor irritation, at alarmen går i gang hver gang hunden bevæger sig.

Alt i alt er en trådløs GSM alarm en let og effektiv måde at sikre sin bolig og sine værdier på. Du vil opleve en øget tryghed i dagligdagen, og det er en god fornemmelse at gå i seng eller tage på ferie, når man ved, at huset er godt sikret mod tyveri.