Termografi luner i pengepungen

Går du glip af tusindvis af sparede kroner på varmeregningen hvert år? Det er der stor sandsynlighed for, at du gør. I rigtig mange danske hjem – og langt flere end hvad de fleste forestiller sig – forsvinder en stor del af varmen nemlig ud i den blå luft, fordi huset for eksempel mangler isolering, har utætheder eller lignende. Med termografi, kan du få undersøgt isolerings evnen på dit hus.
Mange kender måske følelsen af, at det er umuligt at varme huset ordentligt op, eller at få en konstant temperatur. Hvis du også har oplevet dette, er du måske en af de mange tusinde danskere, der bruger alt for mange penge på din varmeregning.

Hvad kan du gøre ved situationen? Ingen ønsker at bruge flere penge end nødvendigt på deres varmeregning, og derfor er det også langt det bedste for både dig og selv og for miljøet at gøre noget ved det, hvis dit hus taber energi. Heldigvis er det nemt at udbedre problemerne på dit hus, sådan at du også kan få den lave varmeregning, som følger med et tæt og godt isoleret hus. En effektiv måde at finde ud af, hvor problemerne befinder sig i dit hus, er ved hjælp af termografi.

Termografi er enkelt og effektivt

Termografi er en varmeteknisk undersøgelse af dit hus. Med et særligt kamera som tager varmefølsomme billeder, fotograferer fagmanden dit hus og får herefter særlige billeder, der viser de kolde og varme områder på dit hus. På den måde bliver det helt tydeligt, hvor energiproblemerne i dit hus befinder sig, og præcis hvor du skal sætte ind for at få et tæt hus og et bedre indeklima. Billedet vil vise huset i forskellige farver – de gule og røde farver viser, hvor varmen slipper ud, mens grønne og blå farver viser, hvor overfladen af huset er koldest.

Termografi giver dig altså et meget håndgribeligt billede af, hvor der er energiproblemer i dit hus. Og det kan være en særdeles god idé at kontakte en fagmand med speciale i termografi, hvis du har mistanke om, at du måske bruger mere energi end nødvendigt. Ikke blot vil du spare store summer på din varmeregning og spare miljøet for CO2, men du vil også opleve et meget bedre indeklima hver eneste dag. Derudover vil din boligs værdi også stige væsentligt, ligesom du vil få et mere sikkert hus at bo i. Et utæt hus er nemlig også i stor risiko for at blive udsat for svamp og skimme, der er en katastrofe for ethvert hus. Vil du gerne have del i de mange fordele, så kontakt en fagmand med speciale i termografi i dag – så har du taget det første og vigtige skridt på vejen til flere penge mellem hænderne og et mere behageligt indeklima.