Sommeren er pool tid

Selvom den danske sommer ikke altid byder på andet end regnbyger, kan vi nogle gange være heldige. Sommetider får vi nogle uger med høj sol og 30 grader, og i disse tilfælde, kan det være rigtig skønt med egen pool i haven. Der findes mange forskellige varianter inden for pool til haven, og du skal vælge på baggrund af, hvor mange der skal kunne bruge den, hvor meget den må fylde, og hvor meget den skal koste, se masser af varianter her hos Eurotoys.
Har du kun små børn, som skal bruge jeres pool, behøver den hverken være særligt bred eller dyb. Når småbørn skal bade, er det faktisk rigtig rart, hvis jeres pool ikke er for dyb, for så risikerer børnene ikke at drukne i den. I denne forbindelse kan du få en lille oppusteligt pool, hvor der plads til 200-600 liter vand. De oppustelige pool varierer i størrelse, pris og farver. Du kan vælge at købe dem i en enkelt farve eller i flotte mønstre eller motiver. Typisk koster sådan en lille pool mellem 150-300 kroner.
Har du større børn, og vil du også selv gerne kunne bruge jeres pool, skal du have en lidt større. Til dette formål kan du få en pool med galvaniseret ramme, hvor der er plads til 5000 liter vand. Denne model er lidt dyrere, men til gengæld er er plads til flere voksne mennesker og børn på samme tid. Det er den perfekte pool, hvis I kan lide at boltre jer og lege.

Tilbehør til din pool

Når der skal leges i jeres pool, hører lidt pool tilbehør sig selvfølgelig til. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker af tilbehør. Kan I lide at spille bold, kan I vælge at købe badebolde i forskellige størrelser og farver. Hvis I hellere bare gerne vil flyde lidt i jeres pool, er der også mulighed for dette. Her kan I vælge nogle helt almindelige luftmadrasser eller baderinge, eller I kan vælge nogle flydemadrasser i mere sjove former. Eksempelvis kan de fås som flyvemaskiner, fisk og racerbiler. Det er sandsynligvis mest børnene, der har glæde af de sjove former, men det kan også få rigtig mange timer til at gå med at lege med disse i den lækre pool.
Hvis dine børn er rigtig små og ikke har lært at svømme, kan det godt betale sig at investere i et par svømmevinger – også selvom du holder øje hele tiden. Det er ikke til at sige, hvad der kan ske i en pool, så sørg for at sikkerheden er i orden, så I undgår uheld i jeres pool.

Det praktiske, når I bruger pool

Når I bruger jeres pool meget, skal der selvfølgelig gøres rent i den en gang imellem. Har I købt en lille oppustelig pool, er det oftest nemmest blot at skifte vandet. Det er lidt anderledes med den store pool. Her er der så meget vand i, at det er for dyrt at skifte det. I denne forbindelse kan det godt betale sig at investere i en filter pumpe. Når sådan en pumpe er tilknyttet jeres pool, vil den rense vandet for sand og skidt, så det forbliver rent og lækkert. I denne forbindelse kan du også vælge at købe en overfladerenser. Disse ting vil bidrage til vedligeholdelsen af det rene badevand, så I kan bade lige så meget og lige så tosset I vil, uden at skulle tænke på, om vandet bliver beskidt.
Et godt råd kan desuden være, at alle skyller sig, inden de hopper i jeres pool. Så undgår I det værste skidt på en nem og enkel måde, og så behøver I sandsynligvis ikke at benytte jer af jeres filter pumpe helt lige så ofte.