Lav din egen bærbar

Har du høje krav til din bærbare computer og har du endnu ikke oplevet en maskine, der
opfyldte dine krav? Så byg en selv! Der er uendelige muligheder for, at du kan lave din egen personlige bærbare computer ud fra præcis de kriterier, som efterkommer dine behov.
Om målet så er et lavt støjniveau, fantastisk grafik eller mange ram, så kan du få det, og du bestemmer helt selv. Derudover har du mulighed for selv at vælge farven på din bærbare computer samt tastaturets design. De fleste udbydere findes på internettet, hvor du som bruger bliver guidet gennem skabelsen af din bærbare pc. Alle udbydere har alternative forslag til, hvordan du kan sætte computeren sammen, set i forhold til hvad du præcis skal bruge den til.

Skabelsen af din bærbare computer

Før du går i gang med at lave din egen bærbare computer, skal du være afklaret med, hvad den helt præcist skal kunne. Skal den været egnet til at have med på farten med en lille skærm og en lav vægt? Skal den bygges til studiebrug med lang batteritid, et mindre avanceret grafikkort men til gengæld til en SU-venlig pris? Eller skal den være egnet til at spille på med de nyeste modeller inden for processor og grafikkort samt en lækker, bagbelyst skærm? Det er dig, der bestemmer!
Når du først har styr på de forskellige komponenter, kan du også selv finde ud af hvordan
din bærbare computer skal se ud og vælge lækre deltaljer. Det er kun fantasien der sætter
grænser. Gå eventuelt ned til din lokale forhandler og få nogle gode råd, hvis du er i tvivl. Som alternativ kan du også finde rigtig mange tips til skabelsen af din nye bærebare computer online.

Bærbar priser

Når du skal sammensætte og købe din bærbare computer sker det typisk via internettet. Der er mange forskellige udbydere, og priserne varierer også bredt. Det kommer  naturligvis an på, hvor høje krav du har, da computeren vil blive dyrere, jo højere ydeevne den får. Til gengæld er det også muligt at bygge en bærbar med en mindre ydeevne, men til en pris, som alle kan overkomme. Ligegyldigt hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får en bærbar computer, som passer til lige præcis dine behov. De fleste udbydere tilbyder tilbudspakker med de mest hyppige sammensætninger, men husk at du også helt selv kan vælge, hvordan din bærbare computer skal laves.