Barnevognssele til den lille

Hvis du går efter god kvalitet og høj sikkerhed til dit barn, så skal du vælge en barnevognssele fra Trille. Den er, som den eneste på det danske marked, godkendt af både Forbrugerlaboratoriet og Dansk Varefakta nævn. Du kan købe barnevognsselen her.

Så man kan være helt sikker på, at den lever op til samtlige krav, som bliver stillet til en barnevognssele. Det kan især være vigtigt at vide, hvis man er dagplejemor. Her bliver der nemlig nogle steder stillet krav om, at barnevognsselerne skal være godkendt.

Det anbefales at begynde at bruge barnevognsseler fra barnet er cirka 6 måneder. Her kan barnet begynde at rejse sig op ved egen hjælp. Derfor er det ikke sikkert at lægge barnet til at sove i barnevognen uden en sele. Selvom barnet bliver mere sikker i dets bevægelser, anbefales det alligevel at bruge en barnevognssele, indtil barnet er 3 år. Man kan ikke forklare et lille barn, at det ikke selv må kravle ud af barnevognen. Hvis noget har fanget barnets interesse, vil det automatisk prøve at komme hen til det. Det kan afhjælpes ved at bruge en Trille barnevognssele.

En barnevognssele fra Trille passer til mange forskellige barnevogne og skal gøres fast i bunden af barnevognen. Den er let at give barnet på og der er stor bevægelsesfrihed for barnet. Børn skal ikke være ret gamle, før de piller ved alt. Deres små fingre prøver at udforske alt, hvad de kan komme i nærheden af. Derfor er spændet på Trille barnevognsseler selvfølgelig børnesikret. Desuden er det polstret, så det ikke generer barnet på nogen måde. Du kan læse mere om krav til barnevognesele her hos varefakta.